PostHeaderIcon Fotószalonok

A XXIII. JÁSZKUN FOTÓSZALONT idén, 2018-ban is meghirdetjük
-a pályázati kiírás és a nevezési lap - ahogyan az elmúlt évben is - a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen kérhető
-a pályázat beadási határideje: 2018.szeptember 20
-nevezési díj: 1.500,-Ft amelyet a Jászkun Fotóklub OTP-nél vezetett 117 73456-01722648 sz.számlájára kell utalni "fotószalon" megjelöléssel és a pályázó nevének feltüntetésével.
A képeket (5 db színes vagy FF lehet, de sorozatot nem fogadunk el) digitálisan kérjük elküldeni a fent megjelölt email címekre. A képek (300dpi) hosszabb oldala max 3500 pixel, adatnagysága legfeljebb 5 MB legyen.
.............................................................................................................................................................................................................................................
A XXII.Jászkun Fotószalon zsűrizése 2017.szeptember 15-én megtörtént.
Köszönjük a pályázóknak hogy hozzájárultak a Fotószalon sikeréhez és
GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK !
A zsűri döntése alapján az alábbi eredmények születtek:


Kedves fotós barátaink !
A "szomszédvár" a törökszentmiklósi Ipolyi Arnold Kulturális Központ idén, 2017-ben is meghirdette a "XXII. Alföldi tájak, emberek" c. fotópályázatát.
Az alábbi pályázati kiírásban olvashatóak a pályázati szempontok.
Tisztelt fotós kollégák !
A fotópályázattal kapcsolatos egyéb információ az alábbi oldalakon olvasható !


A XXI.Jászkun Fotószalon zsűrizése 2016.szeptember 13-án megtörtént. A zsűri, a beérkezett közel négyszáz képből 48-at választott ki bemutatásra.
A díjazott képeket és  a 48 kiválasztott kép szerzőjét, a képek címével együtt az alábbiakban láthatjuk.
  • A JÁSZKUN FOTÓKLUB idén, 2016-ban is kiírta a XXI.Jászkun Fotószalont.
  • A pályázati kiírás és nevezési lap a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen kérhető
  • A pályázat beadási határideje: 2016.szept.10, a téma szabadon választott, ff vagy color, jpg fájlformátum
  • Zsűrizés: 2016.szept.13. A zsűri tagjai : Baán Katalin (E-MAFOSZ/b), Nagy László (AFIAP - E-MAFOSZ/g)) és Viczay Lajos (AFIAP -  E-MAFOSZ/g)
  • A képeket a kiírásban megadott, digitális formában kérjük
  • A nevezési díj: 1.500,-Ft, amelyet a klub Budapest Banknál vezetett   1010-4569-5364-5800-0100-4008 sz.számlájára kell befizetni "FOTÓSZALON" megjelöléssel.